Kennismaking

Wordt uw peuter in schooljaar 2023-2024 vier  jaar?

 

Wij organiseren twee keer per jaar een kennismakingsavond. Tijdens zo'n avond verzorgen wij een kennismaking met onze visie op onderwijs en onze onderwijspraktijk. Ouders en verzorgers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen.

Op én na de kennismakingsavond is er gelegenheid om in te schrijven voor rondleidingen in de school*. Deze rondleidingen vinden plaats in de weken na de kennismakingsavond. Via deze koppeling  kun je nog inschrijven voor de rondleidingen in januari 2023. Leerlingen uit de groepen 7-8 laten ouders en verzorgers zien hoe ons onderwijs er in de dagelijkse praktijk uit ziet.

*De kennismakingsavonden kunnen, net als de rondleidingen, in verband met corona-maatregelen in een later stadium worden aangepast. Indien dit het geval is zullen we dit op deze pagina van de website kenbaar maken. 

Wij hechten belang aan een bewuste keuze voor onze montessorischool en stellen het dan ook zeer op prijs als eventueel belangstellende ouders een kennismakingsavond bezoeken.

De kennismakingsavonden worden verzorgd door Ilse Buijtels (onze directeur) en Nina Bartray (onze onderbouwcoördinator). De duur van de kennismakingsavond is circa 1,5 uur, maar hangt ook af van het aantal aanmeldingen. 

Kennismakingsavonden zijn van 20.00u-21.30u en gepland op:

  • Woensdag 16 november 2022

  • Dinsdag 17 januari 2023

Aanmelden voor bovenstaande avonden is in verband met het verstrijken van de datum niet meer mogelijk. Via deze koppeling  kun je dus nog wel inschrijven voor de rondleidingen in januari 2023.

Aanmelden van leerlingen voor het daaropvolgende schooljaar kan steeds tot 1 februari via Schoolwijzer Nijmegen. Daarna volgen nog een aantal matchingsrondes (1 april, 1 juni, 1 september en 1 november). 

Onderstaande digitale rondleiding (gemaakt in februari 2021 vanwege de coronamaatregelen) geeft daarnaast een kijkje in onze school.