Kennismaking

Wordt uw peuter in schooljaar 2024-2025 vier  jaar?

 

Wij organiseren twee keer per jaar een kennismakingsavond. Tijdens zo'n avond verzorgen wij een kennismaking met onze visie op onderwijs en onze onderwijspraktijk. Ouders en verzorgers krijgen de gelegenheid om vragen te stellen.

Op én na de kennismakingsavond is er gelegenheid om in te schrijven voor rondleidingen in de school. Deze rondleidingen vinden plaats in de weken na de kennismakingsavonden. Leerlingen uit de leerjaren 7 en 8 laten ouders en verzorgers zien hoe ons onderwijs er in de dagelijkse praktijk uit ziet.

Wij hechten belang aan een bewuste keuze voor onze montessorischool en stellen het dan ook zeer op prijs als eventueel belangstellende ouders een kennismakingsavond bezoeken.

De kennismakingsavonden worden verzorgd door Ilse Buijtels (onze directeur) en Nina Bartray (onze onderbouwcoördinator). De duur van de kennismakingsavond is circa 1,5 uur, maar hangt ook af van het aantal aanmeldingen. 

Kennismakingsavonden zijn van 20.00u-21.30u en gepland op:

  • Woensdag 15 november 2023

  • Dinsdag 16 januari 2024

Aanmelden voor bovenstaande avonden is mogelijk via deze koppeling.  

Aanmelden voor de rondleidingen op 22, 24, 27, 28 en 29 november 2023 is mogelijk via deze koppeling. Leerlingen uit de bovenbouw verzorgden deze rondleidingen.

Aanmelden van leerlingen voor het daaropvolgende schooljaar kan steeds tot 1 februari via Schoolwijzer Nijmegen. Daarna volgen nog een aantal matchingsrondes (1 april, 1 juni, 1 september en 1 november). 

Onderstaande digitale rondleiding (gemaakt in februari 2021 vanwege de coronamaatregelen) geeft daarnaast een kijkje in onze school.