Kennismaking

Wordt uw peuter in schooljaar 2022-2023 vier  jaar?

 

In de periode van 1 oktober tot eind februari organiseren wij kennismakingsavonden om kennis te maken met ons onderwijs. Tijdens deze avonden geven wij informatie over onze visie op onderwijs en over onze onderwijspraktijk. Ouders krijgen de gelegenheid om vragen te stellen. Na de kennismakingsavond organiseren we in de weken erna rondleidingen door de school*. Leerlingen uit de groepen 7-8 laten zien hoe ons onderwijs er in de dagelijkse praktijk uit ziet.

* De kennismakingsavonden in 2021-2022 zijn, net als de rondleidingen, in verband met corona-maatregelen aangepast.

Wij hechten belang aan een bewuste keuze voor onze montessorischool en stellen het dan ook zeer op prijs als eventueel belangstellende ouders een kennismakingsavond bezoeken. De kennismakingsavonden worden verzorgd door Ilse Buijtels (onze directeur) en Nina Bartray (onze onderbouwcoördinator). De duur van de kennismakingsavond is circa 1,5 uur, maar hangt ook af van het aantal aanmeldingen. 

Kennismakingsavonden zijn van 20.00u-21.30u en gepland op:

  • Woensdag 17 november 2021

  • Dinsdag 18 januari 2022

  • Maandag 14 februari 2022

Aanmelden voor deze avond kan via: directie@montessorinijmegen.nl. 

Aanmelden van leerlingen voor het daaropvolgende schooljaar kan steeds tot 1 maart via Schoolwijzer Nijmegen.

 

Goed nieuws!

Door de versoepelingen ontstaat opnieuw de mogelijkheid om geïnteresseerde ouders/verzorgers fysiek rond te leiden door onze school. Je kunt je via deze koppeling opgeven voor een fysieke rondleiding door onze school op 18, 21, 22 of 24 februari. Je kunt je ook opgeven door een bericht te sturen naar r.sanders@montessorinijmegen.nl

 

Onderstaande digitale rondleiding (gemaakt in februari 2021) geeft daarnaast een kijkje in onze school.